In bed with Pasta

Tuesday May 15th is the day, finally, that I have an intimate appointment in my heavenly upstairs room. Not with one person, mais non… no less than two persons. Count your blessings, princess Cindy! With the three of us we will share my bed. Or rather, let me be slightly more detailed: I will lay in the bed while I get shot on film by one and recorded on sound by another.

You see, my stardom is not only about roses. Rather torn roses. My clothes has to fit naturally, my hair must be falling loosely while my throat is itching for soothing tea.

Questions are asked, diary’s looked into and me watched by two pair of eyes. This all in my own little, cosy lounge area where in a meanwhile my mother asks me again what the three of us is doing for so long?

The movie made for Focus on Education featuring me as heroine becomes all the more exciting. Stay tuned and discover what our intimate rendezvous is all about!

8 responses to “In bed with Pasta

 1. bon soir!!! net gekeken waar je bent! wat spannend , je bent al onderweg, bijna Paris, ga je voorbij?…dikke kus
  Monica

  Like

  • Hoi Monica, neeeeee…. blijf in Parijs voor een paar dagen, een dag of 4 bij een vriend die ik in India heb ontmoet. Het is erg aangenaam, deze Franse stad!
   Even uitrusten en de rash tussen mijn benen laten bekomen ; ) Hoe gaat bhet met je Monica?

   Liefs Cin xxxx

   Like

 2. Hoí Cinderella, geweldig vind ik jou uitdaging,respect en veel heel veel bewondering.
  Zo zit je bij mijn broer op de Zeggewijzer en enkele jaren later ga je deze geweldige onderneming
  aan. Jan is inmiddels weer thuis van zijn solo rit naar Santiago ook een geweldige krachtinspanning op z’n leeftijd. Heeft verschrikkelijk slecht weer gehad onderweg,werd pas beter
  op grens van Spanje en Frankrijk. Ook hij was te volgen op het internet,misschien heb je daar iets van mee gekregen voor je vertrok uit het vredige Terheijden.
  Nogmaals heel veel kracht en een goede gezondheid, ik blijf je volgen.
  groetjes René Blom uit Oosterhout

  Like

  • Beste René, leuk om zo iets te horen van iemand die ik niet ken! jan ken ik natuurlijk wel! Die is net weer terug. Ja, het weer is erg slecht, vandaag valt het mee, van de week ongeveer 50% goed en de rest regen, maar ach, ik fiets toch wel. Wil naar warm Afrika! Anders dan jan vermijdt ik de bergen, dat trek ik echt niet met 40 kilo aan bagage!! Ja, teveel… maar met al dat eten en water zit ik er wel aan. Toch ga ik goed vooruit.

   Dank voor je berichtje, leuk! Groeten Cinderella

   Like

I'm curious to your view, leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.