In bed met Pasta

Dinsdag 15 mei is de dag dat ik een afspraak heb in mijn boudoir om niet één, maar twee mensen te ontvangen. Wij gaan met ons drieën naar bed. Of eigenlijk is het nog iets genuanceerder: ik ga alleen naar bed en word gefilmd terwijl de ander me opneemt.

Je ziet, het leven van een prinses gaat niet alleen over rozen. Getoornde rozen zijn het. Mijn kleding moet goed vallen, mijn haar luchtig wapperen terwijl mijn schorre keel bevochtigd dient te worden met thee.

Vragen worden me gesteld, dagboeken in gekeken en ik door twee stel ogen gadegeslagen. Dat allemaal in mijn eigen, kleine vertrouwde loungeruimte, terwijl mijn moeder zich alweer afvraagt wat wij daar toch allemaal boven zo lang aan het doen zijn?

De film over Focus on Education met mij in de hoofdrol wordt steeds spannender. Blijf afgestemd op deze weblog en ontdek onze intieme samenwerking…

 

I'm curious to your view, leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.