Categories
Focus on Education

In bed met Pasta

Dinsdag 15 mei is de dag dat ik een afspraak heb in mijn boudoir om niet één, maar twee mensen te ontvangen. Wij gaan met ons drieën naar bed. Of eigenlijk is het nog iets genuanceerder: ik ga alleen naar bed en word gefilmd terwijl de ander me opneemt.

Je ziet, het leven van een prinses gaat niet alleen over rozen. Getoornde rozen zijn het. Mijn kleding moet goed vallen, mijn haar luchtig wapperen terwijl mijn schorre keel bevochtigd dient te worden met thee.

Vragen worden me gesteld, dagboeken in gekeken en ik door twee stel ogen gadegeslagen. Dat allemaal in mijn eigen, kleine vertrouwde loungeruimte, terwijl mijn moeder zich alweer afvraagt wat wij daar toch allemaal boven zo lang aan het doen zijn?

De film over Focus on Education met mij in de hoofdrol wordt steeds spannender. Blijf afgestemd op deze weblog en ontdek onze intieme samenwerking…

 

By Cindy

Years of traveling brought me many different insights, philosophies and countries I needed to be (over 90 in total). I lived in Pakistan, went over 15 times to India and when I stopped cycling the world, that was after 50.000 kilometer through 45 countries, I met Geo. Together we now try to be more self-sustainable, grow our own food and live off-grid. I now juggle with the logistics of being an old-fashioned housewife, cook and creative artist loving the outdoors. The pouches I create are for sale on www.cindyneedleart.com

Don't just stop here, I appreciate your thoughts too : )

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.