Categories
Chile

Very Short Update

I have battled the head wind of the Atacama desert in Chile.

I lost count of the kilometers, all I know is that it was the longest desert I have ever peddled through.

I had the most lonely, silent, star infested camps.

I had my very own territories, and so did others.

I met with my dad!

And with another Belgique. A mom and dad of a beautiful big hair daughter. They washed all my laundry and made a cake for my 45th birthday.

Now and then I try to patch tires, that is, if I have glue…

Sure thing is I haven’t got internet very much!

By Cindy

Years of traveling brought me many different insights, philosophies and countries I needed to be (over 90 in total). I lived in Pakistan, went over 15 times to India and when I stopped cycling the world, that was after 50.000 kilometer through 45 countries, I met Geo. Together we now try to be more self-sustainable, grow our own food and live off-grid. I now juggle with the logistics of being an old-fashioned housewife, cook and creative artist loving the outdoors. The pouches I create are for sale on www.cindyneedleart.com

17 replies on “Very Short Update”

Mooie foto´s Cin. Mooi om te lezen dat je op je verjaardag leuke mensen hebt ontmoet die je met taart hebben verwend. Ik weet dat je houdt van de fietsen door de woestijn, maar word je het nu niet te zwaar? En zijn er genoeg plaatsen waar je proviand kan inslaan?
Ben benieuwd.

Veel liefs van Jacques en mij.
Marijke

Like

Mooie foto´s Cin. Mooi om te lezen dat je op je verjaardag leuke mensen hebt ontmoet die je met taart hebben verwend. Ik weet dat je houdt van de fietsen door de woestijn, maar word het nu niet te zwaar? En zijn er genoeg plaatsen waar je proviand kan inslaan?
Ben benieuwd.

Veel liefs van Jacques en mij.
Marijke

Like

Hoi Marijke,

Ik ben de woestijn uit, helaas, want ik houdt er zo van! Alles beter dan de snelweg waar ik nu op zit, vreselijk.

Ja, ik heb eten en water en zelfs internet bij de benzine stations, en dat is ook fijn. Maar het verkeer en gebrek aan ruimte is niet aangenaam. Dus ik sla af, klim weer naar 4000 meter en ga de kalere stukken van Argentinie in. Ben benieuwd naar de pampa daar : )

De woestijn was niet zwaar, precies in balans met hoe ik het graag doe en aankan. Mijn tempo, genoeg eten en genoeg water. Je leert water te vinden : )

Dus nu een nieuw hoofdstuk. Liefs Cin, ook aan Jacques X

Like

Hoi Cindy,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, leuk voor je, dat je Pa je op kon zoeken. Blijf zo doorgaan met je prachtige foto’s, geniet ik enorm van. In Brabant zijn ontwikkeling om een Zuider WaterLinie fiets/wandel pad te ontwikkelen, loopt van Bergen op Zoom naar Cuijk aan de Maas.
Groeten,
Wim Den Hout.

Like

Great photos! Reading your blog is a source of great enjoyment, especially now as I am backpacking, not cycle touring, I miss that freedom of having everything on your bike and being so independent and free. Happy 45 and fair winds to you!

Like

Hi Skiola, thank you for the compliment. My next post is about traveling by public transport and it is a terrible thing to do. I miss everything when I am not on a bicycle, except sometimes, like when I was traveling with my dad : )) But in general, I will not go back to backpacking.

Like

Don't just stop here, I appreciate your thoughts too : )

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.