Categories
Video

Short Video Update

Cycling the Electricity Highway which provides energy to the world once biggest copper mine in Chile. I have made an inland turn, to meet with some one special, again!

Trying to find shade in Atacama is not an easy task, and I didn’t succeed. Imagine my happiness when I woke up to a heavily overcast sky the morning after.

I am about one week too early with the person I am going to meet, and so more shade-free camps are part of my temporarily halt.

img_20170127_113834_141

By Cindy

Years of traveling brought me many different insights, philosophies and countries I needed to be (over 90 in total). I lived in Pakistan, went over 15 times to India and when I stopped cycling the world, that was after 50.000 kilometer through 45 countries, I met Geo. Together we now try to be more self-sustainable, grow our own food and live off-grid. I now juggle with the logistics of being an old-fashioned housewife, cook and creative artist loving the outdoors. The pouches I create are for sale on www.cindyneedleart.com

9 replies on “Short Video Update”

Eigenlijk ongelooflijk van je vader dat hij de stap gezet heeft om je te bezoeken! Hoelang gaat hij blijven, toch zeker een 10-tal dagen!?..en je ziet er goed uit, leuk je nog eens te zien,
Hou je goed,
xx Monique uit Belgie

Like

Hoi lieve Monique, ongelofelijk inderdaad! Hij komt gewoon zo ver, ik weet niet of hij het wel beseft?! Het zijn 3 vluchten, en hij spreekt geen Spaans, en geen Engels. Charlotte en ik zijn hartstikke zenuwachtig, maar vroeger lukte ook alles, dus nu vast ook.
X Liefs Cin

Like

Ja zal wel lukken, je papa is een rustige man en er zijn altijd wel mensen die willen helpen…hopelijk heeft hij genoeg tijd tussen de opeenvolgende vlucht zodat hij zich niet hoeft te haasten. En er zijn veel mensen die alleen reizen, van alle leeftijden. Wacht jij hem op in de luchthaven, zijn eindstation?

Like

Dat klopt allemaal wat je zegt, mensen zijn altijd behulpzaam, ook als je er niet om vraagt. Vooral hier in Chile…. Hij heft 9 uur tussen Madrid en Santiago, dus dat moet lukken. De tweede overstap heft 2 uur, geloof ik. En dan wacht ik hem op hier in de woestijn. Ik bivakkeer al een week in de kale woestijn, het waait hier erg hard en er is geen schaduw. Nu zijn mijn gasstel en tent ook nog kapot!! Dus hoe ik vanavond ga koken is me vooralsnog een raadsel?

Liefs Cin X

Liked by 1 person

Don't just stop here, I appreciate your thoughts too : )

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.