Categories
The Gambia

Update 1: The Gambia

Zittend op een bootje tussen de mangrove van Gambia bevind ik me tussen een geheel Nederlands gezelschap. Deze mensen zijn allemaal werkzaam in organisaties die de lokale bevolking helpen. Ook ik. Het is echt niet dat ik hier alleen voor mijn plezier ben; strandwandelingen, boottochten en lekker eten.

Cous cous + choco

Fietsen is wat ik wil en wel voor een goed doel: Focus on Education.  Ik ben hier om een project van Marijke en Jacques te bezoeken. Steun deze organisatie, al is het maar met 5 euro, alle beetjes helpen. Ga naar de website van Focus on Education

Sitting on a little boat tucked between the mangroves of The Gambia I find myself in a selected company of only Dutch people. All are working in the development sector to make this country a stronger one. Also me. It really isn’t that I am here for pleasure only; strolling on the beach, swimming in the river and good food. Cycling is what I want and for a reason: Focus on Education. I am mainly here to visit a project of Marijke and Jacques. Support this organisation, even if it is only 5 euro. Many little bits will make a lot. Go to the website of Focus on Education

By Cindy

Years of traveling brought me many different insights, philosophies and countries I needed to be (over 90 in total). I lived in Pakistan, went over 15 times to India and when I stopped cycling the world, that was after 50.000 kilometer through 45 countries, I met Geo. Together we now try to be more self-sustainable, grow our own food and live off-grid. I now juggle with the logistics of being an old-fashioned housewife, cook and creative artist loving the outdoors. The pouches I create are for sale on www.cindyneedleart.com

2 replies on “Update 1: The Gambia”

Lieve boban, is het erg koud daar? Ik hoor dat het sneeuwt en vriest. Dat nieuws hoor ik hier elke dag. Hier is het lekker warm en gauw ga ik weer verder. Nog een week en dan richting Guinee. Heb er enorm veel zin in, weer lekker fietsen. Zo zalig! Hebben jij en Henrico nog iets warms in het vooruitzicht? Veel liefs Cin X

Like

Don't just stop here, I appreciate your thoughts too : )

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.