Categories
Benin

Stem op mij voor Congo school

Lieve vrienden en kennissen,

Nog steeds ben ik met veel plezier en volop energie aan het fietsen. Ik ben nu in Nigeria en hier in mijn eentje door heen fietsen is letterlijk, niemand fietst hier. Zoals jullie wel weten doe ik dit ook met een doel.

Geld inzamelen voor een medische school in Congo.

Door op onderstaande link te klikken
wordt je door gestuurd en kan ik €3000 voor Focus on Education winnen. Helpen jullie me mee?

http://www.fietsenscoort.nl/sponsor-projecten/zonne-energieprojecten/trappen-voor-het-goede-doel

Succes, en bij voorbaat dank.

image

Groetjes Cinderella

P.S. deze mail doorsturen naar jullie vrienden en kennissen geeft mij nog meer winkans, sja… ik ben graag een winnaar

By Cindy

Years of traveling brought me many different insights, philosophies and countries I needed to be (over 90 in total). I lived in Pakistan, went over 15 times to India and when I stopped cycling the world, that was after 50.000 kilometer through 45 countries, I met Geo. Together we now try to be more self-sustainable, grow our own food and live off-grid. I now juggle with the logistics of being an old-fashioned housewife, cook and creative artist loving the outdoors. The pouches I create are for sale on www.cindyneedleart.com

13 replies on “Stem op mij voor Congo school”

205 stemmen, goed al,, maar anderen hebben er al meer dan 700.

Vandaag hard gewerkt, gemeente/ studentenvereniging/ scholen benaderd. Komt goed zegt Jeroen. Ik ben benieuwd. Jij doet jouw dingen, fietsen, wij het onze. X Marijke. ps Charlotte werft ook hard mee.

Op 14 mei 2013 17:39 schreef Cycling Cindy

Like

Je hebt gelijk Cinderella, de wereld rond fietsen voor het goede doel, dat doen er echt niet veel. Ik heb respect en bewondering voor je en secretly zou ik jou willen zijn. Ik wens je heel veel succes, dat je maar zoveel mogelijk geld bijeen mag krijgen om je doel te verwezenlijken. Wow, ik moet er niet aan denken welke ontberingen je hebt moeten ondergaan. Aan de andere kant zou ik ervoor tekenen de ervaringen die je hebt gehad te ervaren.

Liefs van je nichtje Sylvia

Like

Lieve Sylvia,

Wat een prachtig mooi compliment! Dank je.

We hopen inderdaad op €5000 binen te krijgen, zou moeten lukken, lijkt me.

Met de ontberingen valt het erg mee. Eigenlijk kom ik niets te kort. Eigenlijk helemaal juist niet. Dat is juist de reden dat ik reis : )

Morgen ga ik met de boot naar Cameroon. Hiermee ontzie ik de lastige en modderige route door het oerwoud. Niet te doen nu met die regen.

Hoe gaat het met jou en je gezin? Liefs Cin

Like

Hallo Cinnie,
in Belgie doen we ook ons best om stemmen te ronselen! We maken reclame over je! We zijn erg trots voor zoveel moed en uithouding! Je verdient het!
Liefs, Monique

Like

Hoi Monique,

Hoe gaat het met je? Ik had een heel antwoord voor je geschreven, gisteren op de boot naar hier, Limbe in Cameroon, waar het nu regent! Zat er al een paar dagen aan te komen en maar goed dat ik dus de boot heb genomen, want anders zat ik nu vast in het oerwoud, in de modder, met mijn zware fiets!

Goed van je dat je stemmen vergaard! We hebben er nog vele nodig om in de prijzen te vallen. Hoe doe je dat, stemmen zien te krijgen? Nou ja… hoe je het ook doet, doe je best! Lieve nicht van me, of tante of wat dan ook : )

Liefs Cin

Like

Hallo Cin,
‘Nicht’ zoals Margriet en Monique; hun moeder en mijn moeder zijn zussen van je vader! ‘Tante’ maakt je direct zo oud!
Heb heel aandachtig je verslagen gelezen; het verveelt geen seconde en weer prachtige foto’s; het is alsof ik er zelf een beetje bij ben.
Je bent weldra in Gabon! Ga je Dirk bezoeken?
Ik schrijf je nog een mail,
Liefs

Like

Hoi,

Klopt Monique, maar weet je dat ik hier altijd mee in de war geraak, vooral omdat ik jou bijna nooit zag tijdens mijn jeugd. Ik kan me maar één keer herinneren en dat was met de bruiloft in België.

Fijn om te horen dat je de verhalen mooi vindt. Ik vind het ook erg leuk om ze te schrijven omdat je alles herbeleefd en beter kunt herinneren nadien. Schrijven is echt een goede oefening voor de geest.

Ik denk niet dat Dirk mij gaat kunnen zien, we hebben het er al over gehad maar zijn werk is zo druk, en ik denk niet dat ik door de bush ga modderen, met al die regen!

Liefs Cin

Like

Hallo Cin, hij is net terug vertrokken naar Gabon, sinds gisteren, hij was een weekje thuis. Het kon niet langer want moest voor het werk naar Angola. Ja hij is altijd druk druk, helemaal niet relaxed!
kus

Like

En het typische is, de Afrikaan himself, is juist helemaal niet zo. Ik denk dat dat helemaal geen verkeerde instelling is. Juist daarom, misschien, lopen ze wat achter, maar wat geeft dat? Ik hoop dat Dirk tenminste hard werkende en slimme mannen in dienst heeft. Ik zou best voor hem willen werken. Maar wel in een Afrikaans tempo ; )

x Cin

Like

Ja hij heeft zijn tempo al helemaal aangepast, heeft geen andere keus; wachten, wachten, geduld hebben. Staat ook dagelijks uren in de file! De stroom valt er elke dag onverwachts voor een paar uren uit; een mens is flexibel, nochtans, stel je voor dat dit hier elke dag zou voorvallen, ons geduld zou snel op zijn, Hoe kan je vooruitgang boeken als er niets werkt!

Like

Sja… moeilijk… maar de gemiddelde Afrikaan moet er wel mee om gaan. Geen andere keus. Met al die mankementen kan er minder gedaan worden, maar is dat per se slecht? Ik denk het niet. Het is abnormaal hoeveel wij verzetten op een dag in het Westen. Om gestoord van te worden!!

Ik zag gisteren een leuke film op mijn phone, die daar een beetje op in speelt, ‘The god’s must be crazy’ een film van de jaren 70, denk ik… best wel leuk, herkenbaar. Over de bush men in Afrika vs de snelle wereld van de civilezed.

Maar ja, Afrika. Ik moet zeggen dat Douala constant water en stroom heeft. Ik sta ervan versteld. Alles werkt hier, in Afrika, beter dan in bijvoorbeeld Nepal en Pakistan, waar maar een paar uur stroom per nacht/dag is!! Je moet wel dan…

Lieve nicht Monique, ik ga stoppen nu. Lezen, inpakken, morgen verder.

Like

Don't just stop here, I appreciate your thoughts too : )

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.