Categories
France

Oeps, sorry…

Een heel kort berichtje: alles gaat uitstekend. Zoals je ziet. Er is alleen bijna geen zon en geen wifi, vandaar dat je even niets van me hoort.

A very short notice: everything goes very well. As you can see. Only, there’s very little to no sunshine neither wifi, that’s why you hear not much from me.

By Cindy

Years of traveling brought me many different insights, philosophies and countries I needed to be (over 90 in total). I lived in Pakistan, went over 15 times to India and when I stopped cycling the world, that was after 50.000 kilometer through 45 countries, I met Geo. Together we now try to be more self-sustainable, grow our own food and live off-grid. I now juggle with the logistics of being an old-fashioned housewife, cook and creative artist loving the outdoors. The pouches I create are for sale on www.cindyneedleart.com

2 replies on “Oeps, sorry…”

Hallo Cin,
Ben je Parijs al door? Prachtige stad, hé, zelfs in de regen! Zo te zien aan de fotos heb je het wel naar je zin; altijd optimistisch en even goedgeluimd! Rust maar op tijd!
Ik kan je wel niet meer volgen via sateliet, werkt die nog of moet ik misschien iets aan m’n instellingen veranderen?
Liefs, kus, Monique

Like

Hoi Monique, hoe gaat het met je? Begint de zomer ook een beetje te komen daar? Hier langzaam wel. Vandaag gaat het een goede dag worden, het gras vol dauw, dus dat beloofd wat. Parijs was inderdaad prschtig, vooral als je met iemand bent die de stad door en door kent. Dominique is een erg prettige man om mee samen te zijn en we konden het, vreemd genoeg, 5 volle dagen heel goed vinden samen. Dat is toch bijzonder voor twee mensen die graag alleen zijn. Parijs was makkelijk te fietsen, makkelijk erin, makkelijk eruit.

Wat de satelliet betreft, die heb ik eraf laten halen. Ik vind het geen prettig idee dat iedereen weet waar ik ben. Als jij dit wel wilt weten laat ik je op de lijst met namen zetten die dan dagelijks een mail ontvangen met een ‘oké-bericht’, wil je dat? Laat het me weten en ik geef je door aan de jongen die dit regelt.

Liefs Cinderella

Like

Don't just stop here, I appreciate your thoughts too : )

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.